Kalender, kort

Der er mange ting på programmet i den kommende tid, så der er nok at glæde sig til.

• Foreningsdag søndag 14. januar - Husk tilmelding til rundstykker

• Workshop og praktika v Janne og Ole, fredag 19. januar

• Generalforsamling 28. januar

• Workshops i kvindeteknik/herreteknik fredag 9. februar, herefter milonga

• Tre workshops i milonga v Gunner Svendsen, lørdag 3. marts, herefter milonga

Nogle af punkterne er uddybet nedenfor. Se hele programmet i Kalenderen.

Desuden er holdundervisningen for foråret kommet på nettet.

---
Foreningsdag

Husk tilmelding!  Af hensyn til indkøb af rundstykker mv, bedes du tilmelde dig til Janne senest d. 12 januar på jnn@ucn.dk

Søndag d. 14. januar holder vi den årlige foreningsdag for medlemmerne, en dag hvor vi sammen leger med tangoen, på tværs af hold og danseerfaring. Vores undervisere vil holde små workshops, blandet med pauser, praktika og tid til kaffe og kage. Niveauet lægges så alle kan være med. Har du ingen partner til workshops, så duk op alligevel, så prøver vi om ikke vi kan få det til at gå op. Se programmet på nettet.

Foreningsdagen er kun for medlemmer af Tango Aalborg, så husk at købe et medlemsskab til 2018 i god tid inden. Kassereren har en PC med, så det kan ordnes på stedet - men det er nemmere hvis I har styr på det hjemmefra.

Pris 50kr. for hele dagen (betales ved indgangen). 

Læs mere.

---
Kvinde/herreteknik og milonga 9/2

Fredag den 9/2 holder Tango Aalborg workshop i kvindeteknik v. Valérie Soulam og herreteknik v Ole Mikael kl. 17-19. Efter workshops er der milonga kl. 20-23 på Kulturbroen.

Imellem workshops og milonga, kl. 19-20, lægger vi op til at vi spiser medbragt mad på Kulturbroen, eller der kan bestilles mad gennem Tango Aalborg ved opstart af workshops kl. 17. 

Læs mere.

---

Som en del af sæson-starten vil Janne og Ole holde en workshop for at styrke nogle basale færdigheder i dansen. Fokus vil være på fællesskab i trin og fatning - at vi gør enhver drejning til et fælles projekt, så både herren og damen orienterer sig mod hinanden. Dette styrker nærheden og kontakten og løfter dansen til en bedre fælles oplevelse. Vi vil …

Læs mere.

---
Milonga-workshops 3/3 2018

Tango Aalborg indbyder 3. marts til tre workshops i milonga ved Gunner Svendsen

Pris pr workshop: 150kr, billetsalg via medlemssystemet.

Om aftenen holder vi milonga fra 20 - 24. 

Læs mere.