COVID-19 INFORMATION

Tango Aalborg, El Abrazo, aflyser kvartal 2´s  tango-klasser 2020. 

I lyset af den stadigt skærpede coronakrise og de restriktioner, der er pålagt frivillige foreninger og almindelige forsamlinger, ser Tango Aalborgs bestyrelse ingen anden udvej end at aflyse den forestående 2. kvartals holdundervisning, som starter efter påske.

Tilmeldingerne vil blive lukket for alle hold for de kommende 6 danse-sessioner. De, som allerede i god tid har indbetalt kvartal 2-regningen på deres forventede hold, vil få pengene returneret af foreningen. 

Alle øvrige tangoarrangementer, så som drop ins, practicaer og forberedte workshops/ milongaer i april og maj 2020, vil ligeledes være aflyst.

Der er endnu ikke taget stilling til evt. aflysning af foreningens sommerfest i juni måned. Mere herom senere.

Bestyrelsen agter fuldt ud at respektere og efterleve regeringens og Folketingets forebyggelsestiltag mod Corona-virussen. Krisen rammer samfundet utroligt hårdt, og vi står sammen om at bekæmpe den. Hvad vi selv kan foretage os som dansere i den ufrivillige pause henvises til hjemmesiden.

Evt. spørgsmål til bestyrelsen via vores mail: bestyrelse@tangoaalborg.dk

Bestyrelsen Tango Aalborg 

 

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer