Sådan kommer du i gang

For at lære tango er det selvfølgelig vigtigst at komme i gang med at danse – for man lærer kun at danse ved at gøre det.

Dette kan du gøre ved at gå til undervisning en gang om ugen, eller du kan tyvstarte ved at møde op til et intro-arrangement eller til vores søndags-drop-in.

Intro-arrangementer

For at du kan få lov at snuse lidt til tango, afholder vi indimellem intro-arrangementer. Her får du lejlighed til – helt uforpligtigende – at prøve et par tangotrin. Du er velkommen til at dukke op uden partner, så prøver vi at få det til at gå op.

De næste planlagte intro-arrangementer vises her – når der kommer nye, vil det desuden blive slået op på forsiden, i kalenderen og i vores facebook-gruppe. Se mere om begynder-intro

Ingen planlagte arrangementer. Hold øje med kalenderen, eller meld dig til vores nyhedsbrev.

Hold-undervisning

Tango Aalborg udbyder normalt hold-undervisning med start i februar og september. Hver sæson starter vi et nyt begynderhold helt fra bunden, så alle kan være med. Vi arbejder med tangoens grund-trin, og med tangoens basale elementer: at føre og følge. For at deltage i hold-undervisningen, skal man tilmeldes som par. Læs mere…

Mød op til søndags-drop-in

Hver søndag holder vi åben danse-aften for medlemmer og interesserede – her er plads til at øve sig, eller bare til at danse for at nyde at danse. Mere om drop-in.

Der er ikke organiseret undervisning, men hvis du er helt ny, hjælper vi gerne med at prøve et par trin.

Drop-in afholdes søndage på Kulturbroen fra 20-22. Aflysninger vil fremgå af kalenderen.

Øv dig til Práctica

Det er altid en god idé at øve sig – udover vores drop-in holder vi indimellem åbent dansegulv specifikt for at man kan øve sig i det, man trænger til at øve. Disse arrangementer er mest for dig, der allerede danser en lille smule.

Se planlagte prácticas – eller check kalenderen.

Lukket for kommentarer