Vestre Fjordpark

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - søndag 12. august 2018
19:00 - 22:00

Lokation
Vestre Fjordpark

Kategori


Vestre Fjordpark

Søndag den 5. & 12. august rykker Sommerdans til Vestre Fjordpark (tidligere Friluftsbadet), hvor Tango Aalborg har lejet dette skønne lokale (se billede). Det ligger lige ud til fjorden, og selv om vejrguderne ikke skulle være i ligeså godt humør som da billederne blev taget en aften i juni kl 21.30, så er det et dejligt sted med masser af publikum. Vi håber at rigtig mange vil støtte op om tiltaget, da vi er overbeviste om at stedet er godt, der er tørvejr og læ, og dørene kan åbnes på vid gab i tilfælde af indian summer.

Både medlemmer og gæster velkomne til at kigge forbi og danse, med eller uden partner, og der er både plads til at øve sig og til bare at nyde dansen. Der er altid en hyggelig og uformel stemning, og der er plads til alle, begyndere som øvede.

Som det er normalt i argentinsk tango, er det tilladt at byde alle op – men det er også tilladt at sige nej. Læs mere om tango etikette – men husk at vi tager det ret afslappet her i Aalborg.

Ny til tango?

Du er velkommen, også hvis du aldrig har danset et eneste trin! Der er ingen fast undervisning, men hvis du har lyst til at snuse lidt, så kig endelig forbi alligevel – der er altid nogle, der kan fortælle lidt om tangoen, og vise dig et par trin.

Tovholdere for Sommerdans i Vestre Fjordpark er Susanne og Poul Skeem

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark

Lukket for kommentarer