Sexteto Andiamo

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - søndag 17. november 2019
15:00 - 17:00

Lokation
Folkekirkens Hus

Kategori


Sexteto Andiamo

Festmilonga med Sexteto Andiamo, Buenos Aires

Tangoen indtager Folkekirkens Hus, Aalborg

Du inviteres til en særlig, gratis live-koncert og Festmilonga med Buenos Aires-gruppen SEXTETO ANDIAMO. Gruppen giver en 2 timers musikalsk oplevelse i Folkekirkens Hus midt i Aalborgs centrum, Gl. Torv 4. Andiamo er et frisk pust i tangoens gloriøse genre og garanterer både ny, spændende og dansevenlig musik.

Folkekirkens Hus, Gammeltorv 4
Søndag den 17. November 15.00-17.00, Fri entré.

Dørene åbnes kl. 14.30.
Der kan købes lette forfriskninger undervejs.

For at få et skøn over antallet af deltagere (mht drikke, borde, dansegulv) ønskes en tilmelding så snart som muligt.
Tilmelding sker på Folkekirkens Hus hjemmeside. Der er loft over deltagelsen på samlet 150 personer. 2 uger før vil der blive offentliggjort om der er plads til åbent fremmøde ved døren.

Sexteto Andiamo

Tilmeld dig nu – klik her!

Det er Trygve Engen, Tango Aalborg og Henrik Thorngaard, Folkekirkens Hus som i fællesskab har fået denne særlig aftale op at stå. Tango Aalborg har kontakten og giver orkesteret, mens Folkekirkens Hus stiller huset med sin smukke sal fra 1940´erne, det flotte dansegulv, stedets flygel og scenen til en Festmilonga til rådighed. Det er første gang, der spilles op til tangodans i Folkekirkens Hus, og milongaen er åben for både det dansende og lyttende publikum.

Sexteto Andiamo

Andiamo betyder ”lad os komme afsted” og det håber vi rigtigt mange nordjyske tangoentusiaster og nysgerrige vil benytte sig af. Det er ikke blot de nordjyske tangodansere, der er inviteret men også dansere fra søsterforeningerne i Århus, Randers og Thisted.

Sexteto Andiamo er i Aalborg som afslutning på sin Europaturné 2019. Orkesteret består af to violiner, to bandoneoner (tangoens særlige akkordeon), klaver og har leder og komponist, Luigi Coviello, på kontrabas. Musikken består af helt dugfriske nye kompositioner samt nyfortolkninger af gode tangoklassikere. Gruppen har også en helt ny CD med sig med titlen ”Gira – Gira” (Rundt, Rundt).

Stine – Sexteto Andiamo

Som tillægsinformation kan nævnes, at sekstetten medbringer sin nordjyske musiker, Stine Helkjær Engen, der som 24- årig blev fortryllet af magien – og ikke mindst tangoens bandoneon. Dengang blev kufferten pakket, Atlanten krydset og indlevelsen til at spille på bandoneon gennemført med stor passion. Hun blev optaget og gennemførte som første dansker (og 2. skandinav) elite-konservatorieuddannelsen på Eschuela Orquesta de Tango, Emilio Balcarce. I dag er hun professionel tangomusikker ved Rio de la Plata, deltager i flere tangobands, underviser med Buenos Aires TANGO-LAB og de sidste 2 år såvel tangokomponist, -arrangør og teatermusik-komponist til flere Buenos Aires-stykker.

Kontrabas og dirigent: Luigi Coviello
Klaver: Mariano Flores González
Bandoneoner: Stine Helkjær Engen og Anderson Perea da Silva
Violiner: Santiago Zamboni og Gonzalo Lest

Sexteto Andiamo

Lukket for kommentarer