Kvindeteknik v Valérie

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - fredag 9. februar 2018
17:00 - 19:00

Lokation
Kulturbroen

Kategori


Det er igen med fornøjelse, at vi i Tango Aalborg inviterer til workshop i kvindeteknik med Valerie Soulam fra dansestudiet Bajo Tango i Århus. Der er altid stor opmærksomhed omkring Valeries kvindeteknik, som er kendt for sin smukke og sikre stil og delikate pyntefigurer. Vi kørte 2 gange kvindeteknik med Valerie i 2017, og interessen er i den grad stigende. Valerie har danset tango siden 1998, og siden været bidt af tango. På hjemmesiden siger hun: ”Dansen er kraftfuld, udtryksfuld og har en hel vifte af forskellige stemninger man kan udtrykke. Tango er en drøm, man kan tilføje livet, en dyb passion.” Bedre kan det vist ikke formuleres.

Vi er overbevist om at følgere vil få meget ud af de 2 undervisningstimer. Kom uden partner og træn alene som følger. Mænd som danser følger-rolle er naturligvis også velkomne.

Efter workshoppen har Milongaudvalget i samarbejde med bestyrelsen har valgt at lave en fredags-milonga på Kulturbroen fra kl. 20.00 -23.00. Her er alle workshop-deltagere inviteret med. Man kan spise enten medbragt mad kl 19.00- 20.00 eller bestille mad via tango Aalborg ved ankomsten kl 17.00.

Samtidig med kvindeteknik holdes kursus i herreteknik med Ole Mikael Sørensen i Godthåbsgade. Gruppen slutter sig dermed til herreteknik-gruppen bagefter og sikrer, at der forhåbentlig allerede fra start er partnere nok til milongaen.

Pris, medlemmer 125 kr, normalpris 150 kr. Man deltager som enkeltdanser uden partner.
Billetsalg via medlemssystemet.

Tekst: Trygve Engen

Valérie Soulam, Foto: Henrik Olsen, www.haslefoto.dk

Lukket for kommentarer