Herreteknik v Ole Mikael

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - fredag 9. februar 2018
17:00 - 19:00

Lokation
Godthåbsgade 8A

Kategori


Vi har brug for det løbende. Nu får du chancen til at koncentrere dig omkring din egen teknik som herre/fører med Tango Aalborgs erfarne underviser Ole Mikael Sørensen. Ole har undervist på alle niveauer i Tango Aalborg og har stor pædagogisk ballast og mangeårig erfaring. Han har altid været garant for kvaliteten i trin og variationer, og der er meget at glæde sig til. Dertil kommer hans naturlige musikalske evne og indlevelse i tangoen, som altid er vævet ind pædagogikken.

Vi er overbevist om at førerne vil få meget ud af de 2 undervisningstimer. Kom uden partner og træn alene som fører. Kvinder som danser fører-rolle er naturligvis også velkomne.

Efter workshoppen har Milongaudvalget i samarbejde med bestyrelsen har valgt at lave en fredags-milonga på Kulturbroen fra kl. 20.00 -23.00. Her er alle workshop-deltagere inviteret med. Man kan spise enten medbragt mad kl 19.00- 20.00 eller bestille mad via tango Aalborg ved ankomsten kl 17.00.

Samtidig med herreteknik holdes kursus i kvindeteknik med Valerie Soulam på Kulturbroen. Herreteknik-gruppen slutter sig til kvindeteknik-gruppen bagefter og sikrer, at der forhåbentlig allerede fra start er partnere nok til milongaen.

Pris, medlemmer 125 kr, normalpris 150 kr. Man deltager som enkeltdanser uden partner.
Billetsalg via medlemssystemet.

Tekst: Trygve Engen

Lukket for kommentarer