Kvindeteknik m Valérie

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - fredag 10. marts 2017
18:00 - 20:00

Lokation
Kulturbroen

Kategori


Det er med fornøjelse at Tango Aalborg inviterer til workshop i kvindeteknik med Valerie Soulam fra dansestudiet Bajo Tango i Århus. Valerie er kendt for sin smukke og sikre stil og delikate pyntefigurer. Sammen med Jesper Jensen var hun forbi Tango Aalborg i november, hvor de underviste i Tango Nuevo. Her kunne man både ved workshoppen og ved showet senere på aftenen overbevise sig om elegancen og præcisionen i hendes trin. Valerie har danset tango siden 1998, og siden været bidt af tango. På hjemmesiden siger hun: ”Dansen er kraftfuld, udtryksfuld og har en hel vifte af forskellige stemninger man kan udtrykke. Tango er en drøm, man kan tilføje livet, en dyb passion.” Bedre kan det vist ikke formuleres.

Vi er overbevist om at følgere vil få meget ud af de 2 undervisningstimer. Kom uden partner og træn alene som følger. Mænd er også velkomne.

Pris 125 kr. Man deltager som enkeltdanser uden partner. Forsalg som sædvanligt via medlemssystemet.

Efter workshop’en holder Milongaudvalget fredags-milonga, fra kl. 20.00-23.00. Her er alle workshop-deltagere inviteret gratis med. For andre vil der være en (lille) entrépris, som betales i døren.

Valérie Soulam

Lukket for kommentarer