Gunners tangobar

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - fredag 15. april 2016
18:00 - 23:00

Lokation
Kulturbroen

Kategori


Gunner som DJ ved milonga på Trekanten 7/11 2015
Gunner som DJ ved milonga på Trekanten 7/11 2015

Kl. 18.00 – 20.00: Tangoseminar hvor vi går både i dybden og højden med forskellige emner (hovedsageligt tango, suppleret med lidt milonga og tangovals) for alle interesserede (All levels)- dog ikke ny-begyndere. Pris: 150 kr. pr. person.
Kl. 20.15 – 21.15: Spisning af medbragt mad til en buffet (hvis man gerne vil spise med, men ikke selv kan medbringe mad, koster det 50 kr. pr. person at deltage i spisningen. Bestilles ved indgangen hos Trygve).
Kl. 21.15 – 23.30: Practica / milonga, hvor alle er velkomne.

Prøv det. Prøv det. Tangopædagogik med sans for nærvær, humor og dyb indsigt. Gunner er en sand pioner for tangoen herhjemme. Han er en af hovedpersonerne bag det comeback, som argentinsk tango har fået i de seneste år. Tilbage i 1991 organiserede han den første workshop med den originale argentinske tango i Danmark, og siden har han undervist og optrådt med argentinsk tango utallige steder både herhjemme og i udlandet. Dette 25 års- jubilæum er netop fejret i Kbh. den 14. januar, da Gunner og Navina Østergård gav jubilæums-opvisning på La Boca Tangosalon i Christianshavns Beboerhus, hvor Gunner normalt holder til.

Gunner Svendsen danser en tango der spænder meget bredt, fra den meget tætte dansefatning, til en mere klassisk og åben tangostil, med elementer fra show-tango og den såkaldte tango-nuevo. Hans undervisning sigter primært mod at give deltagerne nogle gode forudsætninger for at kunne gå ud og danse på milongaer, dvs skabe kontakt til partneren, lytte til musikken, improvisere med et vist figur- og trinrepertoire og have det sjovt på dansegulvet.

Lukket for kommentarer