Nytårsmilonga

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - onsdag 31. december 2014
Hele dagen

Lokation
House of Dance

Kategori


Nytårsaften byder Tango Aalborg nu – med lidt kort varsel – velkommen til en Nytårsmilonga på House of Dance i Aalborg!

Festudvalget er Helle Mortensen og Nathalie Kühl. Den er blevet besluttet med kort varsel, og alle bestyrelsesmedlemmer har desværre allerede lavet andre aftaler, men vi giver arrangementet en chance og håber at mange af vore medlemmer har lyst at deltage.

Vi laver et sammenskudsgilde af mad, hvor alle kan medbringe en ret til nytårsbuffeten og så hygger vi og danser tango hele aftenen – skåler det nye år ind sammen og danser videre, hele natten – eller i hvert fald til ingen kan længere. Til sidst står den på en hurtig oprydning, som alle selvfølgelig forventes at deltage i, så vi kan forlade stedet i god stil, som vi plejer.

Det koster 100 kr. (for lokaleleje) + 10kr. (kaffe/the/lys/pynt) at deltage pr. person – . Ellers står man selv for service, drikkevarer, kransekage og hvad man ellers måtte ønske – er der nogen, der har julekager eller konfekt i overskud vil det være rigtigt fint at medbringe dette, så vi kan hygge os lidt ved midnatstid. Vi mødes kl. 19. og spiser sammen og åbner dansegulvet kl. 20.30. Festen slutter når ingen gider mere.

Af praktiske årsager vil det være fint med tilmelding til Nathalie, enten via facebook, mail eller i en besked til 27200970, senest d. 28. december. Skriv også gerne til Nathalie, hvis nogen har musikønsker – hun har lovet at sørge for, der er noget for en hver smag den aften, dvs. både klassisk tango, tango nuevo, nontango og neo – milonga og tangovals bliver der selvfølgelig også masser af.

God jul så længe – og vel mødt til nytår 🙂

Lukket for kommentarer