Koncert og milonga

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - lørdag 1. november 2014
19:30 - 23:30

Lokation
Musikkens Hus

Kategori


Lørdag den 1. november kommer til at stå i tangoens tegn i Aalborg. Om eftermiddagen arrangerer Tango Aalborg tre workshops med Anna og Aldo. Og om aftenen arrangerer Musikkens Hus koncert og milonga:

The Piazolla Orchestra

Hede tangorytmer, forførende dans og en aften i sanselighedens tegn.

Tag med på en musikalsk rejse gennem Buenos Aires gader og opleve de sensuelle argentinske tangorytmer, når The Piazzolla Orchestra og DJ Marianne Jemtegaard giver koncert i Musikkens Hus med efterfølgende dans. Det sker lørdag den 1. november kl. 19:30.

The Piazzolla Orchestra er et dansk baseret orkester bestående af prisbelønnede musikere fra hele norden – alle førende på deres felt herhjemme. Med fire klassiske og to rytmiske musikere giver de det bedste fundament for den argentinske komponist Astor Piazzollas musik.

Koncerten er arrangeret af Musikkens Hus – se mere, og køb billet på Musikkens Hus’ hjemmeside. Obs: Tango Aalborgs medlemmer kan købe billet med 15% rabat.

Inden koncerten er der begynder-intro fra kl. 18:00 – 19:00 på Øvre Foyer i Musikkens hus.

Rabat for medlemmer

Medlemmer af Tango Aalborg kan købe billet med 15% rabat ved at følge dette link.

NB: Har du allerede købt billet, kan du skrive til vores formand, Trygve Engen. Du vil ved ankomsten til milongaen få kompensation i form af øl/vand-billetter svarende til de 15 % rabat.

 

The Piazolla Orchestra - Musikkens Hus
The Piazolla Orchestra – Musikkens Hus

Lukket for kommentarer