Koncert/milonga

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - lørdag 13. september 2014
17:00 - 23:59

Lokation
Trekanten

Kategori


Lørdag 13/9 bliver Aalborg ramt af forførende Buenos Aires – toner, når det 9-mands store argentinske tango-orkester
Orquesta Típica Andariega gæster Trekanten Kulturhus i Aalborg Øst lørdag aften den 13. september. Andariega kæler
både for musik fra tangoens tidligere epoker og giver mange smagsprøver på nutidig tango skrevet af orkesteret selv. Koncerten er en dansekoncert, hvor danseglade kan kaste sig ud i en smuk og lækker tango til en god melodi, men hvor publikum også kan nyde tangomusikken uden at deltage i dansen.

Natten bliver ikke alene lun og rig på god musik, dans og sang. Tango Aalborg inviterer forud for dansekoncerten til to gratis arrangementer: Et historisk portræt af tangoens opståen og udvikling, og en times intro til tangoens lokkende trin med erfarne undervisere. Så er du vild med dans, så er der rig lejlighed til at afprøve tangoen. Argentinsk tango opfattes af danseundervisere som en af de smukkeste og mest sensuelle pardanse. Den har sin egen dramatiske historie og repræsenterer en kulturskat, som Unesco i 2009 satte på sin verdens kulturarvsliste.

Orkestret har besøgt Tango Aalborg før, hvor de har trukket fuldt hust til koncert i Keddelhallen i Nordkraft, og fornøjet os med deres danseglade musik til milonga.

17-18:00  Tangoens historie (gratis)
Trygve Engen, Biblioteket, Trekanten.

18-19:00  Mulighed for mad i Kantinen Trekanten
Begrænset antal pladser – skal bestilles hos Trekanten.

19-20:00  Introtime til tango (gratis)
Afholdes af Janne Nielsen og Ole Mikael Sørensen

20-24:00  Koncert og dans med Orquesta Tipica Andariega
Desuden DJ, Bo Johansen

Pris: 150kr – Køb billet online
Billetten sælges gennem Tango Aalborgs medlems-system, og for at købe den, skal du oprette en gratis profil på systemet – men du behøver ikke være medlem. Er du allerede medlem af Tango Aalborg, genbruger du bare dit eksisterende brugernavn.

Orquesta Típica Andariega
Orquesta Típica Andariega

Lukket for kommentarer