Vejledning for drop-in værter

Drop-in holdes om søndagen og forløber fra kl. 20-22.

Låse op, ankomst

Når der er undervisning, er døren til kulturbroen låst op, da de øvede træner forinden.
Efterfølgende skal der lånes en nøgle hos en af de få, der har en sådan.

De første gæster kommer kl. 20, så det er en god ide at komme lidt før og begynde at gøre klar (koge vand til te, kaffe, sætte glas, kopper og de øvrige ting, der skal hygges med den aften på rullebordet) – det er helt i orden at stille og dække bordene op fra kl.19:45, det er de øvede vant med ;o)

Indkøb

Der kommer normalt 7-20 par. Ex: 2 poser chips/småkager og 1/2 l mælk til kaffe/the plejer at være nok. Forhør jer hos værterne fra sidste gang om der skulle mangle noget.

Et godt tip:
For ikke at lave theffe, som er en grum smag af the og kaffe er det en god ide at hælde kogende vand og en tskf bagepulver i thermokanden, lade det bruse op og skyl grundigt. Der ligger nogle dåser med bagepulver i vores skab.

Det der handles ind for til “drop-in” bliver refunderet af Ole Mikael, når der afleveres en indkøbsbon. HUSK! kun de ting til arrangementet må stå på bonnen, samt skriv (bagpå bonnen) navn og kontonr (og evt. mobil-nr).

Musikken:

Man kan:

1) Lave en spilleliste selv, til en drop-in er det OK “bare” at spille numrene fortsat efter hinanden uden cortinaer. Du bestemmer – hvordan det skal være og hvad der skal høre den aften, så dvs. der er ingen regler, udover at det skal passe til at danse tango ;o)

2) Bruge de spillelister, som foreligger på CD – ønsker du at bruge dem er du velkommer.

Musikanlægget, der forefindes på kulturbroen, kan opkobles med PC/Mac/smartphones….

Oprydning

Det er Ældresagen vi lejer os ind hos og de kan bedst lide at tingene er som de skal være, så her kommer lidt anvisninger:

Der må ikke stå opvask efter os, men man må gerne lade opvaskemaskinen køre, når man går.
Stil borde og stole på plads i henhold til billeder af dette. De hænger på væggen ind til musikrummet. Stolerækkerne skal “hænge sammen”
Luk alle døre/vinduer og træk gardiner for
Tøm skraldespandene, container står udenfor til venstre
Skriv i bogen, som ligger på radiator i entreen

Aflåsning

Den som har nøglen – typisk søndags-underviseren – skal på forhånd låse døren – men det er en god idé lige at sikre, at det sker.

Så man skal bare taste alarmkoden på alarmpanelet lige indenfor ved døren og smække døren.
Luk derfor ikke døren før du/I forlader stedet, så du/I ikke risikerer at blive låst ude!

Har i spørgsmål og øvrige kommentar – så kom endelig med dem.

Lukket for kommentarer