Bliv medlem

Som medlem er du med til at støtte at vi overhovedet kan danse tango i Aalborg. Du får reduceret pris eller i nogle tilfælde gratis adgang til vore arrangementer, og du får adgang til at deltage i vores hold-undervisning.

Normalpris: 220 kr / år
Reduceret pris: 120 kr / år – gælder studerende og pensionister.
(Note: Prisstigningen fra 200/100kr blev vedtaget på generalforsamlingen 7/2 2016 og gælder fra 2017)

Meld dig ind

Al indmeldelse og betaling af kontingent kører nu gennem vores online medlems-system.

Medlemskabet følger kalenderåret, så ved første indmeldelse mellem 1. januar og 1. juli betales fuld pris for det første år. Ved indmeldelse fra 1. juli til 31. december betales halv pris for den første sæson, derefter normal pris fra januar.

Se vejledningen til systemet.

Send gerne en mail til vores kasserer, Ole Mikael Sørensen, hvis du vil vide mere.

Lukket for kommentarer