Sommertango 2017 - hjælpere søges

Sommertango i Karolinelund

Det er dejligt at danse udendørs, og det er lækker i pavillionen i Karolinelund, hvor vi kan være i læ, og der er et par borde, så vi kan sidde ned et par sekunder indimellem.

Men vi mangler værter til den 16/7 og den 23/7. 

Jobbet er overkommeligt, se nedenfor. 

Opgaven er at man møder op ca. 18.40, gerne to personer pr gang, henter musikafspilleren og gulvet der står på trækvognen i Møllen ca. 50 m fra Pavillonen, lægger gulvet på og stiller musikken op og pakker det hele ned og kører det tilbage når arrangementet er slut. 

Hvis man gerne vil stå for det men ikke har musik, så kontakt Ole Mikael ( olemikaelsoerensen@gmail.com ), så finder vi en løsning.

Janne er tovholder for det. Hun har en nøgle til Møllen og skal nok organisere hvordan vi gør, så frivillige bedes henvende sig til Janne på tlf: 72691064. 

Hvis der ikke er nogen, der melder sig, aller-allersenest gangen før, aflyser vi.

 

Følgende datoer er planlagt (hvis vi finder værter til de to sidste):

9, 16, 23, 30. juli samt 6 og 13 august. Alle dage fra 19-22, undtagen 13. august, hvor der er intro kl. 19-20, og altså åbent dansegulv kl. 20-22. 

Alle er velkomne, det er ganske gratis og har man lyst kan man tage lidt til ganen med og måske et tæppe hvis det nu skulle være lidt koldt. 

Vel mødt til sommertango

Se på nettet...

---

Holdene for efteråret er kommet på nettet.

Læs mere.

---

Småt men godt

• Milonga-workshop 20. august v Janne og OIe. Tilmelding via medlemssystemet

• Valse-workshop 15. oktober v Helle og Lasse. Tilmelding via medlemssystemet (er tidligere annonceret den 29. oktober men er altså flyttet, vi beklager)

• Orquesta Típica Andariega i Skørping 24. september

• Julefest 2. december