Vi har modtaget den her fra Mette Bjørn til alle tango-interesserede i Aalborg:

Hurra

Straks jeg hører milongaens muntre og livlige toner begynder det at boble i mig. Jeg elsker denne legende glade dans og vil ikke længere affinde mig med at skulle sidde over eller føres rundt i tangotrin når jeg har mulighed for at vælge sprudlende sjove milongatrin. En dejlig kontrast til den indadvendte og til tider melankolske tango.

Hurra for de førere der ikke kan sidde stille når der bliver spillet milongamusik. Vi er en sjælden race der er ved at uddø, og det er på tide at råbe vagt i gevær, fordi dansen milonga er inde i en ond spiral, og hvis ikke vi griber ind vil den fortsætte.

Der udbydes alt for lidt undervisning i milonga. Det betyder at mange vælger at sidde over når der spilles milonga. Rigtig mange danser tangotrin når der spilles milonga. Enten fordi de ikke har opdaget at musikken har skiftet karakter eller også på grund af manglende kundskaber. Mange DJ´s nedprioriterer milongaen fordi det ofte resulterer i at dansegulvet i en eller anden grad forlades.

Lad os starte en bevægelse og puste nyt liv i den oversete milonga. Lad os gøre dem, der endnu ikke har fået øjnene op, misundelige så de får lyst til at deltage i festen.

Er du kvinde og danser følger når der spilles tango, så er det måske nu du skal springe ud af skabet og finde din indre fører frem når det gælder milonga. Det er helt fantastisk og kan varmt anbefales.

Grib chancen og find ud af om det er noget for dig – se nedenfor.

Nyt koncept

Som noget nyt vil jeg tilbyde ad hoc – undervisning i milonga.

Interessen for at danse milonga har ikke været tilstrækkelig stor til at der kan oprettes et hold.

Jeg synes det er synd og skam at denne fantastiske dans på mange måder bliver overset, og det vil jeg gerne forsøge at ændre på, så den alligevel kan få en plads og forhåbentlig komme lidt ind i varmen her i Aalborg.

Tilbuddet gælder alle der som minimum har danset tango på et basis hold såvel dig der har danset tango i mange år. Undervisningen bliver tilpasset det enkelte par, og der er som sådan ikke tale om traditionel holdundervisning.

Undervisningen kommer til at foregå på forskellige dage, tider og steder som planlægges løbende. Der er ingen tilmelding og du kan altså stå af og på som det passer dig.

Pris: 25 kr. pr deltager til dækning af lokaleleje og transportudgifter.

Skulle du være interesseret i at modtage informationer om ad-hoc undervisningen direkte bedes du sende en mail til mette_bjoern@hotmail.com for at komme på en liste og eventuelt oplyse mobilnummer. Ellers følg med på Tango Aalborgs facebookside.

Første gang ONSDAG D. 3. februar Kl. 17:00 – 18:30 Trekanten Aalborg Øst

Håber vi ses

Hilsen Mette Bjørn

---

Husk også

• Gunners Tangobar 5/2 og 15/4

• Generalforsamling 7/2