Nyt basishold 2. februar

Har du lyst at prøve argentinsk tango, så er chancen der nu! 2. februar starter Tango Aalborg et nyt basis-hold for absolutte nybegyndere.

Tirsdage 19:30-21:15, start 2/2

Undervisere: Helle og Silvia

Læs mere.

---
Undervisning i første kvartal

Tilmeldingen til forårets hold er i fuld gang. I første kvartal udbyder Tango Aalborg:

• Basis 0-½år, tirsdage 19:30

• Letøvede 1-2 år, onsdage 19:30

• “Dialogen”, “Udtryk” og det “lækre”, 2+ år, onsdage 17:30

• Flow i dansen, 2+ år, søndage 16:00

• På-tværs v Brian og Lotte, (≥ 2½ år) søndage 18:00

Se detaljerne under Holdundervisning eller tilmeld dig via medlemssystemet.

Anden undervisning i Aalborg

Mette og Christian tilbyder i undervisning i milonga. For mere information kontakt Mette, mette_bjoern@hotmail.com eller ring 51208554. Hold øje med facebook-gruppen.

Læs mere.

---
Pablo Fidanza & Julia Marini

Som opstart på sæsonen har vi fået mulighed for at få besøg af Pablo Fidanza og Julia Marini fra Argentina. De har besøgt Danmark før men har  aldrig været i Aalborg. De er både elegante dansere og rigtigt søde og dygtige undervisere, så man vil få en masse ud af det. Workshops er lagt tidligt, så man sagtens kan nå til nytårsmilonga i Aarhus.

Læs mere.

---
Gunner som DJ ved milonga på Trekanten 7/11 2015

Der er gang i planerne for fredagspráctica. For at respektere udlånsbetingelserne for Kulturbroen har vi været i sving med at planlægge en del længere ud i fremtiden end vi har været vant til, så vi kan afmelde de datoer, vi ikke bruger. To fredage får vi besøg af Gunner Svendsen, som holder en workshop efterfulgt af spisning og åbent dansegulv. Mere herom senere.

Se datoer

---

Hvis du er - eller ønsker at blive - medlem af Tango Aalborg, så er det nu på tide at forny medlemskabet. Sidste år havde vi en "halv" sæson fra 1.august til 31.dec, fordi vi nu overgår til at medlemskabet følger kalenderåret. Prisen for medlemskab i 2016 er ligesom sidst 200kr, dog studerende/pensionister 100kr. Gå direkte til medlemssystemet eller Læs mere.

---
Glemte sager på Kulturbroen

Fra administratorerne af Kulturbroen har vi fået en liste over glemte sager - vi har også selv noget liggende fra Tango Aalborgs skab. Brugerrådsformanden oplyser, at hvis tingene ikke er fjernet inden mandag 18/1 indleveres de til godgørende formål: Et par Ecco herresportsko nr. kan jeg ikke læse Cardigan str. L bordeaux med et 5 tal Dametrøje blå mrk H&M str. L …

Læs mere.

---