Hej alle skønne tangodansere. Nyhedsmailen kommer ud nu, fordi der er en last-minute ændring til Helles kvindeteknik i morgen, fredag 13/11. Men så kan vi jo også lige minde om julemilongaen.

---
Kvindeteknik

Vigtigt: Træningen er flyttet til Tornhøj Idrætscenter, Tornhøjvej 3, 9220 Aalborg Ø. Vi har lånt Dansesalen som er udstyret med en spejlvæg....et mega gode til sådan en træning...:-)

Tidspunktet er stadig 19-21.

Sådan finder du stedet: Kør forbi skolen. Gå ned langs hallen på venstre side til hovedindgangen. Der er skiltet fint. Vi skal være i Dansesalen.

Læs mere.

---
Julemilonga

Traditionen tro holder vi julemilonga første lørdag i december med tag-selv-med-buffet, der plejer at være en stor succes. Konceptet er enkelt - tag en ret med til buffeten, omtrent så meget som du selv ville kunne spise. Det kan være en forret, en hovedret eller en dessert. Herefter naturligvis dans. Kom endelig, også selvom du ikke har danset ret længe, der er god plads, og ingen griner selvom man skulle fjumre lidt på gulvet.  :-)

Læs mere.

---
Gunner Svendsen 7-8.nov

7-8. november havde Tango Aalborg besøg af Gunner Svendsen, som var med til at indføre argentinsk tango i Danmark for snart 25 år siden. Det blev til tre spændende og velbesøgte workshops med fokus dels på kontakt og teknik, der gør dansen dejligere, dels på trin og figurer, der gør dansen sjovere. Om aftenen en hyggelig milonga på Trekanten.

Se billeder.

---

Vi mangler drop-in værter

Søndagens drop-in har kørt siden august, og vi har godt besøg men vi har brug for flere værter. Tjansen er overkommelig og består i at lægge dug på bordet, lave kaffe og te, sætte service frem samt rydde op bagefter. Der skal også bruges noget musik - hvis du selv har en DJ i maven, er det alletiders chance for at prøve det af, der er også et par CD'er i skabet, som kan bruges. Se detaljerne i vejledningen for drop-in værter.

Brug denne doodle for at melde dig på en eller flere aftener, og skriv gerne dit telefonnr på, så vi kan få fat i dig, hvis der er et eller andet. Vær dog opmærksom på, at foreningen er ansvarlig for lokalerne, så man skal være medlem for at være drop-in vært.

Linket til doodle'n kan også hentes via medlemssiden.

---