Første hold udsolgt

Der er stadig ledige pladser på de fleste hold, men Emotionel Tango med Helle og Lasse er netop blevet fuldtegnet.  Der er dog stadig plads på:

Nybegyndere
Tirsdage 19:30, 6 gange fra 25. aug.

Begyndere (½år)
Tirsdage 17:30, 12 gange fra 25. aug

Begyndere (1år)
Onsdage 19:30, 12 gange fra 02. sep

Letøvede (1½år)
Søndage 16:00, 12 gange fra 30. aug

På tværs v Lotte og Brian
Søndage kl. 18:00

Som I kan se, er de fleste hold allerede startet, så det er bare med at komme afsted!

Se hele listen

---

Vi mangler drop-in værter

Søndagens drop-in er startet igen, men vi har brug for værter. Tjansen er overkommelig og består i at lægge dug på bordet, lave kaffe og te, sætte service frem samt rydde op bagefter. Der skal også bruges noget musik - hvis du selv har en DJ i maven, er det alletiders chance for at prøve det af, der er også et par CD'er i skabet, som kan bruges. Se detaljerne i vejledningen for drop-in værter.

Brug denne doodle for at melde dig på en eller flere aftener, og skriv gerne dit telefonnr på, så vi kan få fat i dig, hvis der er et eller andet. Vær dog opmærksom på, at foreningen er ansvarlig for lokalerne, så man skal være medlem for at være drop-in vært.

Linket til doodle'n kan også hentes via medlemssiden.

---
Tango Orkestret, Intro og Milonga i Musikkens Hus

Koncert, gratis intro til tango og milonga den 19. september

Der venter alle os tangoelskere en smuk koncert forude med det danske Tango Orkestret i Musikkens Hus. Aftenen starter i Øvre Foyers smukke og intime rammer, hvor Tango Aalborgs undervisere Susanne Sangill og Nick Pedersen vil introducere nybegyndere for tangoens grundtrin. Herefter vil Tango Orkestret stå på scenen i …

Læs mere.

---
Billeder fra sommertango 2015

Sommeren er ved at være slut, og det samme er sommertango på havnefronten. Der har været nogle dejlige aftener, specielt husker mange nok den stemningsfulde aften foran Kulturbroen ved Tall Ships Race.

Har I andre billeder fra nogle af aftenerne, modtages de gerne.

Læs mere.