Sommerfest 13. juni 2015

Tango Aalborg glæder sig til at byde medlemmer og gæster velkomne til årets sommerfest, hvor vi får opvisning ved Hany og Bryndis. Vi starter kl. 18 med fælles spisning efter tag-selv-med-buffet konceptet. Dansegulvet åbner kl. 20. Se hele dagens program i Kalenderen.

---
Workshops 13. juni

I forbindelse med sommer-festen holder vi workshops med Hany og Bryndis. Når vi tidligere har haft Hany og Bryndis på besøg, er deres workshops altid blevet en stor succes med mange deltagere, så skynd jer endelig at melde jer til. Der er særdeles attraktive priser for medlemmer.

10:45-12:15 Beg/letøvede
13:00-14:30 Alle niveauer: Kvindeteknik / Mændeteknik
15:00-16:30 Letøv./øvede

Billetterne kan allerede nu købes via medlemssystemet.

Se programmet i kalenderen.

---
Enetimer med Hany og Bryndis 14. juni

I forbindelse med at Hany og Bryndis laver workshops og show ved vores sommerfest, bliver der for de hurtige en lille chance for at bestille enetimer. Enetimer er super koncentreret undervisning, hvor der er chancen for virkelig at få rettet op på sin teknik. Vi har fået presset 2*2 enetimer ind i programmet, fra 13:30 eller fra 14:30. 

Læs mere.

---
Hjælpere til sommerfest

I forbindelse med sommerfesten har vi brug for nogle hjælpende hænder til forskellige opgaver. Håber mange vil sende en mail til Janne (jnn@ucn.dk) med den tjans i vil tage så prøver hun at få et overblik: Opstilling af borde/buffetbord og stole til festmiddagen, Indkøb, Tage imor entré, oprydning …

Læs mere.

---
Sommertango 2015

De lune sommeraftener er lige om hjørnet, og vi glæder os til at nyde dem ved ligesom sidste år at danse på havnefronten mellem Restaurant Fusion og Restaurant Jin Cun. Det bliver søndage kl. 19:00 - 21:30, og vi starter søndag 28/6. 

Læs mere.

---
Flyer

Midsommer-milonga i Halkær

Lørdag den 20. juni arrangerer Halkær Kro midsommer-milonga med Orquesta Típica Tangarte, som tidligere har besøgt Aalborg.

15:00 Gratis begynder-intro
16:30 Gratis foredrag om tangoens historie
18:00 Lækker sydamerikansk inspireret buffet
20:00 Koncert og milonga

Læs mere.

---