2015-02-Familonag_Små

Fami-longa, lørdage 13-15:30

Velkommen til "Fami-longa".

Får du heller ikke danset så meget tango som du gerne vil, fordi du ikke kan få børnene passet? Så er dette tilbud måske noget for dig. Tag børnene med denne eftermiddag. Så kan du holde øje med dem samtidig med du danser tango. 

Første gang var i lørdags - men der er indtil videre planlagt 4 gange mere.

Læs mere.

---
Foreningsdag 15. marts

Foreningsdag 15. marts

Søndag d. 15/3 holder vi foreningsdag, en dag hvor vi sammen leger med tangoen, på tværs af hold og danseerfaring.

Idéen er at hygge os sammen i tangoens tegn, forhåbentlig lære nogle fra de andre hold at kende, og - især for nye dansere - at begynde at få brudt isen og komme ud at danse.

Gratis - men kun for medlemmer. Medlemsskab frem til 31. juli koster 100kr.

Se programmet.

---

Praktika og Milonga-praktika 

Da milongahold pt. er på standby idet Helle er kommet til skade med sin fod, har energiske deltagere valgt alligevel at tage ud og øve milonga. I aften, 6. marts kommer Mette og Christian og guider de, der måtte have lyst. Desuden er der (ikke guidet) milonga praktika 17. og 24. marts.

Herudover er Nathalie vært ved den normale fredagspraktika den 6. og 20. marts. Tag endelig kontakt til Nathalie eller bestyrelsen hvis du har lyst til at hjælpe med at være praktika-vært.

Check kalenderen

---
Tangokaravanen 3-5. april

Tangokaravanen 3-5. april

I påsken ruller Tangokaravanen fra Aalborg til Aarhus over tre dage som et fælles event, arrangeret i samarbejde med Tango Malevaje.

Aalborg fredag 3. april

Workshops med de fantastiske Martin og Maurizio, og med de lige så fantastiske Lotte Thrane og Brian Falk. Om aftenen milonga 20:00 - 01:30. Alt sammen på House of Dance

Aarhus lørdag-søndag, 4. - 5. april

Karavanen fortsætter med workshops og milonga i Aarhus

Se programmet.

---

Hjælpere til Tangokaravanen

Vi skal bruge nogle hjælpere til milongaen fredag 3. april - kontakt Nick Pedersen, mailnickpedersen@gmail.com hvis du kunne tænke dig at hjælpe.

---

Sommerfest

Som noget nyt lægger vi sommerfesten fast 2. lørdag i juni. Det er i år 13. juni
Detaljer om årets sommerfest følger så snart vi har dem.