---

Nytårsmilonga nytårsaften

Nytårsaften byder Tango Aalborg velkommen til en Nytårsmilonga på House of Dance i Aalborg! Festudvalget er Helle Mortensen og Nathalie Kühl. Festen er blevet besluttet med meget kort varsel, og alle bestyrelsesmedlemmer har desværre allerede lavet andre aftaler, men vi giver arrangementet en chance og håber at mange af vore medlemmer har lyst at deltage. 

Læs mere.

---

Hold-undervisning i foråret

Planerne for undervisning i foråret begynder at falde på plads.

Vi sigter efter:

• Nybegyndere, tirsdage 18:00-19:45 (obs: starter medio januar)

• Begynder II, onsdage 19:30-21:15

• Letøvede 1½ år, søndage 16:00-17:45

• Letøvede 2½ år, onsdage 17:30-19:15 (6 gange)

• Vals blandet niveau, onsdage 17:30-19:15 (4 gange)

• Milonga I, tirsdage 18:00-19:45

• Milonga II, tirsdage 20:00-21:45

• Øvede, søndage 18:00-19:45

Der mangler stadig enkelte detaljer, og online-tilmeldingen er ikke klar endnu - men det kommer så hurtigt som muligt.

Læs mere.

---

Generalforsamling 25. januar

Den årlige generalforsamling afholdes søndag 25. januar kl. 19 på Kulturbroen. Dagsorden udsendes senere. Se evt. vores vedtægter.

---
Henrik og Camilla

Henrik og Camilla

I weekenden 30. januar - 1. februar byder Tango Aalborg på ialt fem spændende workshops med Henrik Uldall og Camilla Fjeldhaug fra København. Henrik og Camilla fokuserer i deres undervisning på kropsbevidsthed, bevægelseskvalitet, grounding og kontakt - noget, vi alle kan bruge og blive bedre dansere af. Tidspunkter og steder er ikke 100% på plads endnu, men reservér allerede nu weekenden! 

Læs mere.

---
Foreningsdag

Foreningsdag

Søndag 29. marts

Ligesom sidste år holder vi en foreningsdag, hvor vi forsøger at samle foreningen med små workshops på tværs af niveauer og hold. Idéen er at hygge os sammen i tangoens tegn, forhåbentlig lære nogle fra de andre hold at kende, og - især for nye dansere - at begynde at få brudt isen og komme ud at danse. 

Læs mere.

---

Eftermiddagsmilonga på vej...

I sidste nyhedsbrev spurgte vi til interessen for børnefamilie-venlige arrangementer, som f.eks. lejlighedsvise eftermiddagsmilongaer, hvor der er plads til, at man kan tage børn med. Der er ingen detaljer, der er på plads endnu, men bestyrelsen kan oplyse, at der har været så mange positive tilkendegivelser, at det giver mening at arbejde videre med det.

---