Formandens julehilsen

Hej tangodansere – Glædelig Jul og Godt Nytår

Allerførst – Vores hold for forårssæsonen 2020 er nu slået op og I bedes melde Jer på så snart i kan.
Husk også medlemskab af Tango Aalborg først.

Dernæst – Tak for 2 veloverståede begivenheder.

Først den utroligt vellykkede Festmilonga i Folkekirkens Hus med 149 gæster. Sexteto Andiamo var i festhumør og gav en meget dansevenlig koncert med sangeroverraskelse indlagt. Der var indlagt en fødselsdagsvals til formanden med over 40 kvindelige deltagere. Husets leder, Henrik Thorngård, havde gjort det let for os med hjælpende personale lyd og lydmand, Scene, Steinway Flygel, adgang til køkken, bordopstilling. Med egne hjælpere blev det en nydelse at være en del af denne fest.

Udenfor fungerede julemarkedet som en skøn lys-kulisse. Til slut blev der åbnet op for et nyt crowfunding-projekt omkring skabelse af ny dansk tango, DANGO. Som smagsprøve fik vi Kim Larsens ”Midt om natten” og ”Susan Himmelblå”. Alle DANGO interesserede blev opfordret til at støtte indspilnings-projektet økonomisk via https://www.booomerang.dk/projects/dango-dansk-tango/ Projektet udløber 31.12.19.

Vores Julefest 2019 på Klitgården blev en flot og dejlig afrunding på danseåret 2019 med ca. 45 spisende deltagere. Igen blev det fælles madbord en kulinarisk og æstetisk oplevelse at gå på opdagelse i. DJ Ole Mikael Sørensen fik som altid folk op på mærkerne og bredte hele lydpaletten ud. Som I vil opdage, er der allerede fra Januar 2020 gang i en række aktiviteter, som I kan se i kalenderen.

En flyver er allerede omdelt ved Julefesten. Vi håber, at I er friske og danselystne til det hele – lige fra Foreningsdagen til Generalforsamlingen og vores Januarmilonga.

Abrazos Grande. Trygve Engen, Tango Aalborg

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer