Kvinde- og herreteknik 11. maj

Så er hun her igen.! Tango Aalborg har på mangfoldige opfordringer inviteret til workshop i kvindeteknik med Valérie Soulam fra dansestudiet Bajo Tango i Århus. Der er altid stor tilfredshed med Valeries kvindeteknik, som er kendt for sin smukke og sikre stil og delikate pyntefigurer. Vi kørte 2 gange kvindeteknik med Valerie i 2017, og 1 gang i 2018 og interessen er stigende. Valerie har danset tango siden 1998, og siden været bidt af tango. På hjemmesiden siger hun: ”Dansen er kraftfuld, udtryksfuld og har en hel vifte af forskellige stemninger, man kan udtrykke. Tango er en drøm, man kan tilføje livet, en dyb passion.” Bedre kan det vist ikke formuleres.

Valérie Soulam, Foto: Henrik Olsen, www.haslefoto.dk

Samtidig holder vi workshop i herreteknik v. Ole Mikael Sørensen. Her får du chancen til at koncentrere dig omkring din egen teknik som herre/fører med Tango Aalborgs erfarne underviser Ole Mikael Sørensen. Ole har undervist på alle niveauer i Tango Aalborg og har stor pædagogisk ballast og mangeårig erfaring. Han har altid været garant for kvaliteten i trin og variationer, og der er meget at glæde sig til. Dertil kommer hans naturlige musikalske evne og indlevelse i tangoen, som altid er vævet ind pædagogikken.   (Tekst: Trygve Engen)

I forlængelse af teknik-workshops arrangerer milonga-udvalget i samarbejde med bestyrelsen en lørdags-milonga på Kulturbroen, fra kl. 20.00 -23.00. Her er alle workshop-deltagere – og andre tangodansere – inviteret med.

Man kan spise medbragt mad kl 19.00- 20.00. Det er enkelt at få mad fra SuperBrugsen lige ved siden af, fra Pizzashopperne i nærheden eller fra Føtex-centeret med Nadias Sandwichbar. . Det skal lige nævnes, at der samtidig med herreteknik holdes også kursus i kvindeteknik med Valerie Soulam på Kulturbroen. Gruppen slutter sig dermed til kvindeteknik-gruppen bagefter og sikrer, at der forhåbentlig allerede fra start er partnere nok til milongaen. Pris sv. t. Drop in (10 kr/40 kr) – ingen tilmelding.

Workshops 11. maj kl. 15-17, billetpris 125kr, forsalg via medlemssystemet

Kvindeteknik: Kulturbroen, Strandgade 3, 9400 Nørresundby. Køb billetter.

Herreteknik: Gymnastiksalen Gl. Lindholm Skole, Lindholmsvej 65, 9400 Nørresundby. Køb billetter.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer