Bag om filmen Vores sidste tango

Hun er den dansende tangostjerne og skuespiller AYELÈN ALVAREZ MIÑO, der spiller den unge Maria Nieves i ’Vores sidste tango.’ (Un tango más), og hendes daglige dansepartner IVAN ROMERO har også en rolle i filmen.

Fra Vores sidste tango / Un tango mas

Med disse to deltagere vil Tango Aalborg diskutere filmen og parret Juan Carlos Copes /Maria Nieves og deres næsten 50 års makkerskab. Vi vil se nærmere på de dansende scener og hvordan det er at deltage i dem, casting, rollekrav som både danser, dokumentar-skuespiller og koreograf. Måske kan vi få fremkaldt nogle af de sjoveste og alvorligste oplevelser, arbejdet med instruktøren German Kral, og brug af film som karrierebooster. Vi ser nærmere på Maria Nieves liv og opofrelse for parret, og Ayelens relationer til hende. Der vil blive vist klip fra dansescener i filmen, og halvdelen af tiden er afsat til direkte samtale med publikum.

Samtale og interview bliver på engelsk. Vi ses på:

NØRRSUNDBY GL. RÅDHUS, 1. sal, Torvet 5, Nrs.
SØNDAG D. 6. MAJ 2018,
Kl.13.00 — 15.00
25 kr. (incl kaffe/kage)

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer