Tango for kræftramte med partner

Undersøgelser viser, at hvert tredje kræftramte par oplever at få ondt i parforholdet. Det kan være svært at bevare intimitet og nærhed og flere par oplever, at de glider fra hinanden. Fokus kommer let til at ligge på sygdom og overlevelse, og parforholdet kommer i baggrunden. Men det viser sig, at kontakt og nærhed har stor betydning for parrets trivsel både under og særligt efter endt behandling. For det er ikke kun den ene, men begge som bliver ramt, når den ene bliver syg.

Den argentinske tango har fokus på nærvær og kontakt ved hjælp af enkle trin som parret bruger når de sammen skaber dansen. For at kunne danse tango skal man have god kontakt til sig selv og sin partner. Det er nærværet som skaber og bærer dansen fremad.

Nogle af vores tangodansere har udviklet og afholder et tango-kursus som et helt nyt tilbud for kræftramte og deres partner. Det vil vi gerne reklamere for her.
Tilbuddet er støttet af Stafet for livet og Kræftens Bekæmpelse.
Undervisere: Lone Kørnov og Falk Heinrich

Formålet med dette kursus er at arbejde med kontakt og nærvær sammen med andre par i samme situation. Vi lærer enkle trin og øvelser i en uhøjtidelig og lun atmosfære. I lærer derfor ikke at danse tango som i Vild med dans på TV2, men bagefter vil der være rig mulighed for at tilmelde sig et af Tango Aalborgs hold her på siden. Hold øje med Holdundervisning eller tilmeld dig Tango Aalborgs Nyhedsbrev, som kommer 8-12 gange om året.

Alle kan deltage uanset alder, fysisk formåen og overskud.

Tid og sted:

Hver onsdag i perioden 25.10.17 – 29.11.17 (6 gange)
Kl. 18.45-20.30 inklusiv pause
Fokus folkeoplysning, Dannebrogsgade 43, 9000 Aalborg
Pris: 400 kr. pr. par

Tilmelding og kontakt: Lone: 23104448/mail: tangoliv@outlook.com

Følg linket herunder for mere info:
https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/raadgivning/kalender/event/tango-for-kraeftramte-og-deres-partner-p10/

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer