Gratis intro i august

Gratis intro-timer, august 2017

“Leg, lidenskab og lækre sko”, “Én krop med fire fødder”, der er mange måder at forsøge at beskrive den argentinske tango. Bliver man først grebet af dansen, kan den blive en livslang passion der stort set kan nydes overalt i verden.

Har du lyst til at prøve?  Inden hold-undervisningen starter til september, holder Tango Aalborg to gratis intro-timer:

Intro-timerne er beregnet på dig, der aldrig har trådt et tango-trin før, men som er nysgerrig, vi starter helt fra bunden, så alle kan være med.

Tango er en improviseret dans – det vil sige, at trinene ikke er planlagte eller aftalt på forhånd. Herren fortæller med sin overkrop kvinden hvilket trin, han gerne vil danse, og at hun venter, lytter og svarer – herren reagerer og følger så kvindens fortolkning af hans føring. Denne ordløse kommunikation er nøglen til den intimitet, mange forbinder med tango, og selvom man selvfølgelig ikke bliver mester efter en intro-time, kan man godt opnå en fornemmelse af, hvordan det fungerer. Det er en udfordrende men sjov leg, som starter her, og som man kan udvikle på igennem hele sit tango-liv.

Læs evt. lidt mere om hvordan en intro-time foregår, eller mød op og vær med!  Du kan også læse lidt mere om hvad tango er.

I Karolinelund danser vi i den overdækkede pavillion ved byhaverne, så vi kan godt danse selvom det småregner.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer