Nuevo-workshops og milonga 12.november

jesperogvalerie-vogj2Så lykkedes det !! Få en smuk indføring i Tango Nuevo med de to århusianske dansestars fra dansestudiet Bajo Tango. Kom og udvid dit danserepertoire med nuevoens elegante variationer og gå i dybden med smuk teknik. Vi har før set dem i free style og deres show er værd at opleve. Kom til workshop og senere milonga på Tangoloftet i Godthåbgade 8B, Nørresundby. Tilmeld dig via tangoaalborg.clubcommander.com

Det er længe siden de sidst har været i Aalborg, så benyt dig af chancen!

Kl. 14.00 – 15.30 Workshop Tango Nuevo 1 (letøvede)
Pris: 200/medlemmer 175, tilmelding med partner på tangoaalborg.clubcommander.com

Kl. 16.00- 17.30 Workshop Tango Nuevo 2 (letøvede/øvede)
Pris: 200/medlemmer 175, tilmelding med partner på tangoaalborg.clubcommander.com

Kl. 20.00 – 24.00 Milonga con Gusto – med Show (Jesper/Valérie)
Kom og vis de flotte stilletter frem, og nyd en tæt omfavnelse eller en dristig nuevo – eller begge dele. Undervejs byder vi på opvisning ved Jesper og Valérie – og vi kan godt love, at det er værd at se frem til. Se en smagsprøve her nedenfor.

Alt sammen foregår på Godhåbsgade 8B i Nørresundby

jesperogvalerie-vogj2

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer