Mød verden – intro og dans

I forbindelse med ”Mød verden” arrangementet i Karolinelund 2016, byder Tango Aalborg på intro og en (kort) milonga i Karolinelund lørdag den 3. september.

12:30 – 13:15 Begynder-intro
13:15 – 14:00 Åbent dansegulv

Til begynder-introen kl. 12:30 – 13:15 har alle mulighed for at prøve at snuse til argentinsk tango under vejledning af Susanne Skeem og Ole Mikael Sørensen. Efterfølgende danses der tango til kl. 14:00.. Vi stiller op med argentinsk tangomusik og dansegulv i pavillonen, samme sted som der danses tango om søndagen i sommerperioden. Alle er velkomne.

Tag gerne dine dansesko med, dans og hyg dig i Karolinelund resten af eftermiddagen. Karolinelund byder på meget andet spændende denne lørdag eftermiddag: se mere på: https://www.facebook.com/moedverden/ eller http://moedverden.dk/

I løbet af eftermiddagen stiller Mød Verden grill og kul til rådighed, så man kan tilberede ens eget medbragte kød. Mød Verden opfordrer til, at man deler sin medbragte mad på buffeten, det vil sige smager på noget af det kød, nogen andre har medbragt og delt, og lægger noget af det kød man selv har med til fri afbenyttelse i buffeten, så andre kan smage. Hvis man ikke vil dele sit kød med andre, er det helt okay 🙂

Man kan købe sodavand og kildevand til rimelige priser.

Der er gratis kaffe og kage 🙂

2016-09-03-moedverden-reklame

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer