Sommertango i Karolinelund

Vi har fundet en ny løsning på sommertango! Når ikke ret mange har meldt sig, skyldes det måske bl.a. at det er lidt uoverskueligt at skulle fragte gulv og musik frem og tilbage især hvis man ikke har bil. Men nu er problemet løst.

Vi har fået lov af kommunen at låne pavillonen i Karolinelund søndage i juli samt den 7. august. Af foreningen ”Karolinelunds venner” har vi fået lov at låne en nøgle til et depotrum lige i nærheden til gulv og musik, så vi kører derned med gulvet mv. forud for den første søndag og så skal man blot hente tingene i depotrummet og gøre klar. Vi har ingen problemer med vejret heller, da pavillionen er overdækket. Det er dermed super nemt og kræver ikke bil!

Jeg har i mellemtiden udnævnt mig selv til tovholder for sommermilongaen (ingen andre har meldt sig 🙂 ), og indtil videre er tre søndage booket: 3., 24. og d. 31 juli så vi mangler folk til d. 10. og 17 juli samt 7. august. Kom frisk og meld dig til mig hvis du vil stå for en sommermilonga, og så koordinerer jeg. Til dem der skal stå for det udarbejder jeg en lille vejledning i kan følge.

Kærlig hilsen Janne – mobil: 72691064

Pavillionen i Karolinelund.
Pavillionen i Karolinelund.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer