The Tangofied Ensemble 30/4

Tangointroduktion, koncert og efterfølgende dans

2016-04-30-reklame-tangofied-musikkens-hus30. april inviterer Musikkens Hus for tredje gang til tangoaften med tangointroduktion, koncert og efterfølgende dans. Denne gang står The Tangofied Ensemble for musikken og tangoinstruktørerne Helle Merete Nielsen og Lasse Nielsen står klar til at guide publikum gennem tangoens sensuelle trin.

Aftenen starter i Øvre Foyers smukke og intime rammer, hvor de dygtige danseinstruktører Helle Merete Nielsen og Lasse Nielsen vil introducere nybegyndere og rutinerede for tangoens grundtrin. Herefter vil The Tangofied Ensemble stå på scenen i Intimsalen og tage publikum med på en musikalsk færd gennem Buenos Aires’ gader. Efter koncerten vil aftenens DJ vende dansevenlige tangoplader til glæde for alle tangodansende ben.

Program

18.30-19.15: Tangointroduktion i Øvre Foyer med Helle Merete Nielsen og Lasse Nielsen
19.30-20.45: Koncert med The Tangofied Ensemble i Intimsalen
21.15-23.30: Fri dans i Intimsalen til DJ

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer