Tangokaravanen 2016 – tilmelding NU

2016-03-25-martinmaurizio-reklameHermed en lille opfordring fra bestyrelsen:

Langfredag, 25. marts, kommer Tangokaravanen 2016, også kaldet Påsketango forbi Aalborg. Vi ville rigtigt gerne have nogle flere Aalborgfolk til at melde sig til – og det skal helst være allerede nu!  Jo, før jo bedre. Selve Aalborg eventen – med workshop og milonga – finder sted langfredag den 25. marts med nogle dejlige undervisere på Trekanten.

I 2015 var der en fin påskedeltagelse, men vores øvrige workshops sidste år havde svingende tilmelding. Netop derfor har vi nu stærkt brug for, at I tangodansere – vores egne tangueros igen bakker op om påsketango.

Bestyrelsen opfordrer alle tangueros til at melde sig via Brian og Lottes hjemmeside hurtigst muligt og helst senest torsdag den 3. marts. Hvis du overvejer men ikke er sikker, så giv gerne besked på mail til Ole: kasserer@tangoaalborg.dk  På den måde kan vi gøre os et rimeligt skøn over, hvem og hvor mange som er med, og om vi i det hele taget kan stille hold.

Der er 3 gode workshops med de fortrinlige undervisere: Martin og Maurizio og Brian & Lotte og en spændende milonga med stjerneshow, som fortjener fuld opbakning. En enkelt workshop koster 250 kr., men der er rabatter ved at tage flere kurser.

Program

14.00 – 15.30 (for alle niveauer) Rebounds – Martin og Maurizio

14.00 – 15.30 (letøvede) Milonga med sving- Brian og Lotte

15.45 – 17.15 (for letøvede/øvede). Boleos – Understanding the proposal- Martin og Maurizio

Vi samarbejder med Tango Malevaje i Århus omkring arrangementet. Når vi på torsdag skal snakke med dem, vil vi gerne kunne sige, at Aalborg kan stille hold.

Altså – Bestyrelsen nye parole er: Bryd vores dårlige vane med sen tilmelding – tilmeld jer straks!

– og prøv at gøre påsken sjovere.

2016-03-25-Martin-Maurizio-Reklame

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer