Vores sidste Tango

2016-reklame-vores_sidste_tango_plakat1Kom og vær med, når Biffen i Nordkraft viser tango filmen: Vores sidste Tango i april 2016.

Et tilbud til alle der allerede danser tango, og til dem I kender, som gerne vil prøve denne fantastiske par-dans.

4. april: Forpremiere og begynder-intro kl. 18:30
Efter filmen er der begynder-intro i Turbinehallen/Nordkraft fra ca. kl. 20:15

På denne aften er tanken, at se filmen sammen med vennerne fra tango-foreningen, og samtidigt have budt en ven, en nabo, en kollega med, som kunne have interesse i filmen, men også have interesse i at prøve kræfter med dansen efter filmen.

7. april: Premiere kl. 19:00
Denne aften er der ikke begynder-intro, til gengæld indledes filmen med en kort introduktion til tango ved formanden for Tango Aalborg, Trygve Engen.

Hvis vi laver en samlet bestilling af billetter, vil prisen pr. mand være 65,- (normalpris 85,-)  Dette er uanset om det er den 4. eller 7. april du ønsker at se filmen.

Af hensyn til planlægningen beder vi jer være opmærksomme på, at tilmeldingen er bindende, selv om billetterne først betales i Biffen på aftenen. Biffen vil vælge hvilken sal at filmen til forpremieren den 4. april skal vises i, afhængig af hvor mange forhånds-bestillinger der kommer.
Er du – og måske en ven interesseret i dette tilbud, skal du sende en mail til Helle Nielsen på hmnaal@gmail.com senest den 18.03.16.

I mailen bedes du oplyse:

– hvilken dato du ønsker at se filmen
– antal billetter du gerne vil forhånds-reservere
– om du har en ven der muligvis ønsker deltagelse i intro (kun den 4/4)

Betaling foregår på dagen i Biffen.

Se trailer:

Se mere om filmen på www.kinorevuen.dk
2016-reklame-filmen-vores-sidste-tango

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer