Nyt basishold 2. februar

Workshops med Hany og Bryndis, 26/2 2011

Har du lyst at prøve argentinsk tango, så er chancen der nu!  2. februar starter Tango Aalborg et nyt basis-hold for absolutte nybegyndere.

Du vil blive præsenteret for tangoens grundelementer og bevægelsesmønstre. Vi kommer til at arbejde med at lede og følge, tangoens gang (caminada), måden at kommunikere på, den fælles balance og at være i musikken. Du vil lære nogle gode figurer og snuse lidt til tangoens dejlige musikunivers. I undervisningen vil du kortvarigt også opleve at danse med andre dansepartnere end din faste makker.

Undervisere: Helle Merete Nielsen og Silvia Beatriz Jensen
Undervisningen foregår på Kulturbroen, tirsdage 19:30-21:15, 6 gange, datoer: 2/2, 9/2, 16/2, 1/3, 8/3, 15/3

Tilmelding via medlemssystemet – find hold 2016101. (Se evt. vejledningen til medlems-systemet).

Det forudsættes at du tilmelder dig med en dansepartner, og du skal være betalende medlem af Tango Aalborg for at deltage i undervisningen. Til gengæld for medlemskabet får du gratis adgang til Drop-in om søndagen, og du får reduceret pris til vores arrangementer. Mere om medlemskab.

Se hele undervisningsplanen.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer