Gunner Svendsen 7-8.nov

7-8. november havde Tango Aalborg besøg af Gunner Svendsen, som var med til at indføre argentinsk tango i Danmark for snart 25 år siden. Det blev til tre spændende og velbesøgte workshops med fokus dels på kontakt og teknik, der gør dansen dejligere, dels på trin og figurer, der gør dansen sjovere. Om aftenen en hyggelig milonga på Trekanten, hvor Gunner var DJ.

Workshop m Gunner Svendsen, 7/11 2015
Workshop m Gunner Svendsen, 7/11 2015

På første workshop, Kontakt og Teknik alle niveauer, var der 13 par – så var der også fyldt godt op på Kulturbroen, og Gunner havde nok at se til, men det forlyder at det gik forrygende. Anden workshop, Seje variationer for letøvede/øvede var også godt besøgt med 10 par, og søndagens nørde-workshop for øvede/avancerede havde 5 par.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer