Teknik træning fredag 2/10 v Helle Merete

Missede du første teknik træning, eller har du smag for mere, har du nu muligheden igen. Har du lyst til at blive en endnu bedre tangodanser? Har du lyst til at lære, at kunne oparbejde en god kerne og akse, og en god stabilitet og balance? Så er tango teknik træning måske noget for dig.

Anden teknik træning afholdes fredag den 2. oktober kl 19:00 til 21:00 på Kulturbroen (bemærk en halv time tidligere end første gang). Træningen er både for fører og følger, men det er ikke nødvendigt at komme som par. Tilmelding er ikke nødvendigt. Betaling i døren. Pris 25,00.

Se i Kalenderen – du viderestilles automatisk.

Underviser: Helle Merete Nielsen

Helle Merete Nielsen
Helle Merete Nielsen
Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer