Nøglebesvær ved intro

Tak til alle dem (mere end 20 pers) der i aften mødte op til vores Intro for begyndere. Det blev i midlertid en lidt kaotisk start, idet den nøgle som kommunen havde udleveret til os, til Kulturbroen, ikke virkede. Vi bevægede os til den nærliggende Café Victor for at varme os på en kop kaffe og det hele endte lykkeligt med at caféen stillede et lækkert lokale til rådighed for os med et perfekt dansegulv og vi havde en dejlig stund med de nye tangodansere.
Men men men, skulle der være nogen der mødte op på Kulturbroen efter at vi forlod den ca. kl. 18.10 beklager vi meget og undskylder. I forvirringen var vi ikke opmærksom på at sætte en seddel i døren. Håber at se jer på tirsdag d. 27. kl. 18:00.
Vi sørger for at få nøglen kodet rigtigt til næste tirsdag – og understreger, at vi stadig regner med at holdet starter tirsdag 27/1 som annonceret.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer