Gratis intro til milonga

Vild med dans?  Så er milonga måske noget for dig.

Milonga er en festlig og tempofyldt argentinsk dans, ofte kaldet tangoens muntre søster.

Gratis intro

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med denne sjove dans, så kom og vær med. Tango Aalborg giver dig nu mulighed for – helt uforpligtigende – at prøve milonga. Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med, også selvom du ikke har danset før.

  • Tirsdag d. 3/2
  • Tirsdag d. 10/2

Begge dage kl. 18-19:30 på Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Ø

 

Holdundervisning

Får du blod på tanden, starter holdundervisningen i milonga tirsdag d. 24/2 2015. Undervisere Mette Bjørn og Helle Mortensen. Fra 18:00 – 19:45 kører et hold for nybegyndere, som er åbent for alle, også selvom du aldrig har danset før. Fra 20:00 – 21:45 kører et fortsætterhold, for jer, der har danset lidt milonga, men gerne vil have mere inspiration og komme videre med trin, drejninger mm.

Se mere under holdudervisning.

Milonga - gratis intro

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer