Workshop, koncert og dans, 1. november 2014

1. november havde Tango Aalborg fornøjelsen af tre workshops med Anna Sol og Aldo Velasquez. Vi lærte om ganchos, volcadas og ganchos i flow. Helt så elegante som Anna og Aldo var der vist ingen af os der blev, men sjovt og lærerigt var det.

Om aftenen bød Musikkens Hus på en fantastisk koncert med The Piazolla Orchestra – fem musikere og en mezzosopran, der spillede Piazollas følelsesfulde musik med indlevelse og nerve så det var en fryd. Efter koncerten havde Musikkens Hus arrangeret åbent dansegulv og tango-musik med Anna Sol som DJ. Hele publikum fra koncerten var indbudt, og mange blev hængende for at se os danse. En smule uvant og svært ikke at lade sig påvirke af at blive “set på” – men samtidig en fantastisk reklame for dansen.

Alt i alt – en rigtigt dejlig dag!

The Piazolla Orchestra, Musikkens Hus, 1. nov. 2014
The Piazolla Orchestra, Musikkens Hus, 1. nov. 2014
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer