Fredagspráctica

Igen i år forsøger vi os med at holde práctica fredag aften fra 20 til 22.

Det er Christian og Nathalie, der er initiativtagere, og de vil på skift stå som hovedansvarlige, selvom udskiftninger naturligvis kan forekomme.

Práctica er et rum til at øve sig i. Tangogulvet er åbent, og musikken spiller, men det betyder selvfølgelig, at nogle par vil “stå stille” på gulvet, blive hængende i et hjørne, eller måske tage temmelig meget plads, afhængigt af, hvad man øver, så man skal ikke forvente det samme flow på gulvet som vi gerne vil opnå på en milonga. Om man øver med sin medbragte partner eller “bytter” finder deltagerne ud af indbyrdes.

I ulige uger er det hovedsageligt Christian og Mette, som er ansvarlige. Der spilles tangoer den første time, dernæst milongaer. I lige uger er det hovedsageligt Nathalie og Peter som er ansvarlige. Der spilles blandet musik inklusiv milonga.

Praktika-værternes ansvar er at låse op og låse, samt at sørge for musik (evt. bruge foreningens CD’er som ligger i skabet). For at gøre det så enkelt som muligt forventes deltagerne selv at medbringe drikkevarer eller andet.

Pris: 5kr pr person til dækning af lokale-lejen. Se datoer i kalenderen.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer