Sommertango i sommerregn

Sommerregn, bare tæer og tæt omfavnelse – en lille historie om danseglæde.

At kunne danse udendørs i de lune sommeraftener er en helt særlig fornøjelse. Så da solen kom frem ved 18-tiden blev det optimistisk besluttet at sommertango igen skulle holdes udendørs. Men selvom temperaturen lå lige omkring helt vidunderlig, ville vejrguderne alligevel ikke spille helt med, så omkring klokken 21 begyndte det at dryppe forsigtigt. Skoene sugede hurtigt fugtigheden til sig og blev glatte, men regnen holdt sig til små dryp, det var stadig lunt, og danselysten var ikke brugt op, så derfor kunne man søndag den 3. august opleve en håndfuld tangodansere bevæge sig rundt i sommerregn, bare tæer og tæt omfavnelse. Se det er danseglæde – og en  en skøn oplevelse.

Tak til Peter og Nathalie for at stille op, og til Nana og Nicolaj, som tog besværet med at håndtere det våde gulv og få det tørret.

Sommertango i blid sommerregn, havnefronten, 3/8 2014
Sommertango i blid sommerregn, havnefronten, 3/8 2014
Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer