Tango Aalborg har fået ny hjemmeside

Velkommen til Tango Aalborgs nye hjemmeside.

Den gamle hjemmeside så efterhånden lidt forældet ud, og samtidig var den besværlig at opdatere. På den nye side har designet fået et løft, og samtidig er det blevet nemmere at vedligeholde den – og fra hjemmeside-udvalgets side kan vist godt sige, at vi er lidt stolte af den.

På hjemmesiden har vi lidt intro til hvad tango er for noget og hvordan man kommer i gang, her er plads til annonceringer, der let kan deles på facebook, og endelig har vi nu fået en rigtig kalender. På den måde henvender hjemmesiden sig både til nysgerrige og til foreningens medlemmer.

Stor tak til Bo og Nick, der har hjulpet med tekst, layout, farver – og ikke mindst snak og planlægning.

Eksempel på kalenderen
Eksempel på kalenderen

Kalenderen

Den nye kalender er et “rigtigt” kalender-system, der automatisk opdaterer til rigtig måned, og som kan vises både på kalender- og på liste-form. Når en dato er overstået, forsvinder arrangementerne automatisk fra listerne – men de kan stadig ses i kalendern. Dejligt for brugerne (håber vi) og dejligt for webmaster.
Arrangementer i kalenderen er farvet efter kategori. Her og nu har vi Drop-in, Salon/milonga, Workshop, Hold-undervisning og Begynder-intro. Kategorierne giver os også mulighed for at lave en (automatisk opdateret) liste over kommende arrangementer i en bestemt kategori. Udover at de kan ses under kalenderen, ligger der også en liste over begynder-introer på forsiden under “Næste begynder-intro”. Denne liste opdateres også automatisk, så arrangementerne forsvinder når de er overstået – på den måde er hjemmesiden altid opdateret.

Eksempel på nyheder og indlæg fra juni 2014
Eksempel på nyheder og indlæg fra juni 2014

Annonceringer

Når vi vil annoncere noget nyt, udgive et billedgalleri, dele en rejseberetning eller lignende, har vi mulighed for at lave artikler. Artiklerne popper automatisk op på forsiden, og de kan ligesom kalender-arrangementer organiseres i kategorier, så vi kan adskille hyggelæsning fra annonceringer. Artiklerne kan let deles på facebook – og det vil vi opfordre jer til at gøre, når I falder over noget spændende!

Nyhedsbrev

Via den nye hjemmeside har vi nu endelig fået mulighed for automatisk til- og fra-melding af nyhedsbrev. For den nyhedsbrevs-ansvarlige er det desuden en fordel, at nyhedsbrevet nu laves gennem hjemmesiden, hvor annonceringer let kan trækkes ind i en ny mail med automatisk link til hjemmesiden. Og endelig kan vi herigennem forhåbentlig give nyhedsbrevene et smartere og mere en ensartet udtryk.

Hov – skal det virke sådan?

Der er helt sikkert stadig småting der ikke er på plads. Så hvis I falder over noget, der ser dumt ud, et link, der ikke virker, eller lignende, vil webmaster meget gerne høre om det – send en mail til webmaster@tangoaalborg.dk

Den gamle hjemmeside

Den gamle hjemmeside kan stadig ses på old.tangoaalborg.dk – men den vil ikke blive opdateret.

tangoaalborg.dk
Screenshot af forsiden

 

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer