Memory lane – 2005

Til vores lille artikelserie Memory lane har vi sakset et par billeder fra sommerfesten 2005, der jo iøvrigt var året hvor Tango Aalborg flyttede fra Tusindfryd til lokalerne på Aalborg Studenterkursus i Danmarksgade. Dengang var køkkenet vist stadig pænt, rent og brugbart.Med til 2005 hører også Ole Mikaels reportage fra Halkær kro

Se hele artikelserien Memory lane.

Sommerfest og Workshop med Gunner Svendsen

Jan Treebaks fotoreportage fra Kulturnatten 2005

Kulturnatten er forbi. Den blev en succes for Aalborg Tango Club ’El Abrazo’. Festsalen på Aalborg Studenterkursus var klar til at modtage publikum kl 19. Tangobilleder og plakater viste vejen op til den i dagens anledning, pyntede festsal.
Trioen “Tre til tango” spillede “Por una cabeza” som første nummer, hvortil foreningens kernedansere gav aftenens første opvisning i den argentinske tangos finesser.

Herefter fik Janne hjælp af Preben til aftenens første introduktion til de interesserede fremmødte, som gik til opgaven med stor entusiasme i den halve time, der var afsat. “Tre til tango” gav følgende en halv times fantastisk tangomusik, hvortil der blev danset af hjertens lyst. Og klokken 20 var et nyt publikum klar til at gentage samme forløb.

Efter fælles oprydning gik musik og dansere hen til “Grand” for at spille og danse opvisning i forbindelse med Jørgen Jensens tangoinstallation i sidesalen. Desværre var gulvet her ikke særligt dansabelt, så vi rykkede ud på dansegulvet i hovedsalen, hvor “Tre til tango” havde indtaget scenen og gav en forrygende koncert, som naturligvis trak os alle på gulvet, tillige med tidligere tangodansere fra vores forening. De flere hundrede publikummer på “Grand” fik en oplevelse, som jeg håber de sent glemmer.

Kulturnat 2005 - begynderintro
Kulturnat 2005 – begynderintro
Kulturnat 2005 - Tre til Tango spiller
Kulturnat 2005 – Tre til Tango spiller
Kulturnat 2005
Kulturnat 2005

Kulturnat 2005 - Jørgen Jensens tangoinstallation på Grand
Kulturnat 2005 – Jørgen Jensens tangoinstallation på Grand

Workshop med Navina Østergaard oktober 2005

Mens nogle holdt ferie, var der andre, der brugte en eftermiddag sammen med Navina Østergaard, som med stor pædagogisk grundighed lærte os de små detaljers store betydning, som man i øvrigt kunne bruge ’de næste 20 år til at få på plads’. Det øvede vi os så på … foreløbig i tre timer. Se hvordan det foregik på billederne her.

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer